Lies de Wit - Coaching, Lichaamswerk, therapeutisch lichaamswerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Individueel kan ik dieper ingaan op bepaalde thema's van jou. Individueel is er meer aandacht, rust om te doorvoelen wat er speelt en tijd om subtieler te werken. Leven in je hoofd (denken) is anders dan leven in je lijf (voelen).

Wat kan een individuele sessie je opleveren:


minder denken, meer voelen, meer relaxatie, zelfinzicht, bewustwording over de onderliggende patronen en mechanismen, nieuwsgierigheid, meer ruimte en aanwezigheid. Uiteindelijk minder met de ander bezig te zijn, leren je projecties te transformeren naar zelfinzicht en liefdevoller naar jezelf te worden.

In de sessies werken we systematisch in het onderzoeken van onbewuste conditioneringen; bijvoorbeeld geliefd willen worden, erkenning krijgen, willen controleren, het invullen en adviseren hoe anderen het moeten doen, bezig zijn met de toekomst, analyseren, oplossingen zoeken, veel denken enzovoort.

Omdat deze conditioneringen zich meestal uiten zich weer uiten in lichaamstaal, gebruiken we Emotioneel Lichaamswerk (ELW)® als basis

Ik geef ook regelmatig groepen ELW (emotioneel lichaamswerk) voor meer informatie  .......   Neem contact met mij op voor data van de nieuwe training.Ik ben gecertificeerd als beroepstrainer bij Bettel en bij de RBCZ
                            


email liesdewit@lebondubon.nl
telefoon 0612309616


 

Kernwoorden; Lies de Wit; coaching; Bettel; kwaliteit; Hematon;

Contact Dirk Heinrichs | Sitemap | Contact Lies de Wit

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu